18.06.2018 tarihinde Doğuş Oto Pazarlama ve Ticaret A.Ş. -Doğuş Oto Çankaya İşçi blokları mahallesi Mevlana Bulvarı no: 182/A 06520 Çankaya /Ankara Adresinde bulunan Doğuş Oto 'dan SEAT IBIZA 1.0 TSI S&S 115 hp Xcellence DSG aracı aldım. 31.07.2018 Tarihinde Antalya' da izindeyken araçta EPC ikaz lambası yandı. Antalya' da Başaran Yetkili Servise çekici ile götürüldü. Serviste yapılan işler ;" Aracın göstergesinde EPC uyarı ikaz yanıyor. Yapılan kontollerde 2 arıza olduğu ve soğutma suyu su pompası ve turba basınç sensörü hatası görüldü. Turba basınç sensörü değişti soğutma suyu sıvısının havası alındı. Sorun giderildi"
Ankara' ya döndüğümde 14.08.2018 tarihinde aynı hata ile DOĞUS OTO ETİMESGUT/ANKARA götürdüm. Serviste yapılan işler " gfs /rehberli Diagnoz değişti garanti kapsamında
basınç sensörü değişti garanti kapsamında Emme basınç sensörü söküldü ve takıldı”
28.08.2018 tarihinde aynı hata ile tekrar DOĞUS OTO ETİMESGUT/ANKARA yetkili servise gittim. " EPC ikaz yanıyor.şikayet üzerine yapılan RAA sorgusunda P011100 emilen hava sıcaklık sensörü uyumsuz sinyal arızası kaydı görüldü. Sensör tesisatı kontrol edildi, harici tesisat çekildi.Sorun devam ediyor.Konu ile ilgili DISS bildirimi yapıldı.Üreticinin bu konuyu incelediğini arıza kaydının silinip müşteriye teslim cevabı alınmıştır. Konu ile ilgili danışmana bilgi verildi"
"Harici tesisat çekildi" cümlesinin ne anlama geldiğini defalarca yetkili servise sormama rağmen bana herhangi cevap verilmedi.
Bu konuda yardımcı olabilie misiniz? Ne yapmam gerekir.