Çöllü
Forumdan Uzaklaştırıldı
Benim moralim sifir sifir sifir
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Benim moralim sifir sifir sifir
Arkadas ya pc acikti yazmis girip kasinio
Budur....Ozaman bende bir Çin atasözü ile cvp veriyorum ''watakushi wa onata hasunsai'' türkçesi şöyle ''senin güttüğün koyun kadar benim s...... çoban var.''
der saygılar sunarım ortalıkta olmayan arkadaşımıza.
Abi bu arada tampon falan 10 numara olmus gule gule kullan bole bir araca sahip sayili 1.2 kullanicilarindansin.Fuar gunu sana 17 jant almayi dusundugumu soledigimde kasarmi arabayi diye sordugumda bana kis kis gulup bende 18 var demeni hic unutamiyorumArkadas ya pc acikti yazmis girip kasinio
Abi bu arada tampon falan 10 numara olmus gule gule kullan bole bir araca sahip sayili 1.2 kullanicilarindansin.Fuar gunu sana 17 jant almayi dusundugumu soledigimde kasarmi arabayi diye sordugumda bana kis kis gulup bende 18 var demeni hic unutamiyorum
Sitede en stock a yakin leon kullanan ben kaldim galiba selcuk abi su okulu bitirip ise girmem lazim biran once dumenden cam filmlerim ve piano black kaplamalarimla avutuyorum kendimiher bide paspasi unutmamak lazim bagajdakiHakikaten Onur Bindim Burağın arabasına çok şık maaşallah Gidişide çok iyi Tabi paso 160 la gitmekten araba açılmış durmuyor yerinde gaz istiyor süreklikey:
Abi bu arada tampon falan 10 numara olmus gule gule kullan bole bir araca sahip sayili 1.2 kullanicilarindansin.Fuar gunu sana 17 jant almayi dusundugumu soledigimde kasarmi arabayi diye sordugumda bana kis kis gulup bende 18 var demeni hic unutamiyorum
Hakikaten Onur Bindim Burağın arabasına çok şık maaşallah Gidişide çok iyi Tabi paso 160 la gitmekten araba açılmış durmuyor yerinde gaz istiyor süreklikey:
Sitede en stock a yakin leon kullanan ben kaldim galiba selcuk abi su okulu bitirip ise girmem lazim biran once dumenden cam filmlerim ve piano black kaplamalarimla avutuyorum kendimiher bide paspasi unutmamak lazim bagajdaki
Bakalim abi dusunuyorum spoyler 1 2 icinde olabilir o dediginİnşallah Gönlüne Göre olur ONUR.. Dümenden Deme Ben Cam Filmini sevdim de O arkadakini sök gitsin onu takacağın kadar bi spoyler yapalım arabaya arka tarafı kendine getirsinkey: