effect1903
Kayıtlı Üye
ömercim o dediğin heronları israil ilk önce izliyor okeyler ise senin subayların izliyor!!!!!!anlayacağımız dille o hain devlet bu görüntüleri bizim izlememizi engelliyor şehit şehit oluyor ondan sonra internete koyuyo medyada da stv-atv-kanal7-taraf-ZAMAN gibi ermeni islamiyetle alakası olmayan satılmış gupulara servis ediyor sen vede senin gibi iyi kalpli vatandaşlarımızın subayını hain gibi görüp askerinden subayından nefret etmesi sağlanıyor yani bir taşla 8-10 kuş birden vuruyorlar!!!!ayrıca ben diyarbakırda askerlik yaptım mühimmat yüklü araçları asker arayamıyor arattırmıyor hükümet 9 yıldır o itler de gidip askerimizi şehit ediyorlar!!!!bunun bu hallerde olmasının tek sebebi şu an tepemizdeki zihniyet!!!!hükümet adam ise kuzey ırak a ordumuzu yollasa ya!!!!!ama barzanisi kızar talabanisi kızar!!!!!kadir topbaş artvine geldiğinde mitinginde ne dedi biliyormusun ''''ben hayatımda bir tek insanı örnek aldım hayatını okudum begesellerini izledim mükemmel kişilik kendisi sayın barak obamadır!!!!!işte artvinliye neyse 10 dk boyunca obamayı öve öve bitiremedi......şimdi anlıyormuyuz neden heronların görüntülerini internetteki herkes görüyoda askerimiz göremiyoR! terör kahramanı 43 general hapse tıkılıyor.....LÜTFEN BU YAZIMI SİLMEYİN....
Bravo kardeşim olayı çok güzel özetlemişsin.. Olay budur ama anlayana tabi! Aziz şehitlerimizin ardından devlet böyüklerimiz yine çıktı veee ve yine o meşhur çook sert tepkilerini gösterdiiii!!! bravoooo şak şak şak... alkışş.. çok sert tepki göstermeselerdi ne yapardık acaba?? Ulan birde utanmadan hala diyorlar ki bunların biz niye yapıldığını biliyoruz apaçık ortada!! açılımı baltalıyorlarmışş vay anasını kesin ergenekondur lan !! Apaçık ortadaysa söylesene bildiğini madem!!
Bunlar sakın haburdan davul zurna ile karşılayıp, biz o...ç'nun emri ile geldik dedikleri halde salıverdiğiniz itlerin, ne olduğunu kendinizin bile bilmediğiniz açılıp zırvasını ortaya attığınız için daha vs vs.. bunları azdırdığınız için olmasın?????
Yazıklar olsun ne diyeyim.. bu kafayla gidersek daha çok şehit veririz.. Yılanın başını küçükken ezeceksin ki o yılan büyüdüğünde seni ezmesin!! 13 ocağa ateş düştü, Allah evlat acısını kimseye yaşatmasın.. Allah bu mübarek günde şehitlerimizin taksiratını affetsin, mekanları cennet olsun.. Hala da şehit vermemize sebep olanlarında topunun .............................................................................!!!!