immortal12
Kayıtlı Üye
Sagolun arkadaslar yardimlariniz icin usta geldi hatayi bilgisayarla sildi araci goturdu bilgi verince buraya yazarim beklemedeyim
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
durumdan haberdar edersiniz...Sagolun arkadaslar yardimlariniz icin usta geldi hatayi bilgisayarla sildi araci goturdu bilgi verince buraya yazarim beklemedeyim
Ben ilk aldığımda daha 2aylıkken aracım haraket halinde direksiyon kitlemişti ve sorunu bulamamış tedbir amaçlı direksiyon pompasını değiştirmişlerdi dikkatli olun direksiyon sakat işArkadaslar iyi aksamlar 2006 toledo referance aracim gecenlerde yagmurlu havada butun ariza isiklarini yakti direksiyon kazik gibi oldu nerdeyse yayayi eziyodum sukur el freniyle zorda olsa durdurdum.ozel servise goturdum sigortadan kucuk bir parca degistirdi duzeldi fazla suda gezme dedi nasil olacaksa bu yagmurda .bugunde sadece direksiyon lambasi yandi ve direksiyon kesinlikle kimildamiyor tabiki disarda yine muthis yagmur.arkadaslar sorun nedir acaba her yagmurda boylemi olacak direksiyonmu arizalidir maliyeti nedir aydinlatirsaniz sevinirim tesekkurler
Sonrasinda sorun cozuldumu yani birdaha ariza verdimi.Ben ilk aldığımda daha 2aylıkken aracım haraket halinde direksiyon kitlemişti ve sorunu bulamamış tedbir amaçlı direksiyon pompasını değiştirmişlerdi dikkatli olun direksiyon sakat iş
Şimdilik bi sorun yok ama güvenemiyorum çok severek bindiğim aracımaSonrasinda sorun cozuldumu yani birdaha ariza verdimi.
bu kadar karamsar olmayın...araba işi şans işi birde kullanımla da alakalı bişi.mesela cok sert kullanırsınız dökülür...Seatin mi var derdin var.ne ustalari usta ne arabalari araba valla bezdirdi bu arac beni neyse masrafi yaptirip ucuz pahali demeden cikaracam elimden.bu ikinci toledom digeri 2000modeldi bir daha tobe yakinindan gecmem
direksiyon kutusu öle kolay kolay bozulacak bişi değildir...elektro servolu direksıyonludur...soketler değişince düzeldiğine göre kutuda bişi yoktur.ustaların para kazanma telaşında oldugunu unutma.seni beni düşünmez kazanaca parayı düşünür. öle tehlikeli bir durum olsa kullan demez gönlünü ferah tut güle güle kullan geçmiş olsunArkadaslar bugun aracimi teslim aldim elektrik aksamlari elden gecmis soketler kirikmis degismis 450tl tuttu iscilik dahil.simdilik sorun gozukmuyor.usta bir sure kullan birdaha ayni arizayi verirse direksiyon kutusu degisecek dedi 4800 tl mis kutuda cikmasida yokmus.umarim bir daha vermez ariza yoksa cok para yahu 4800.acikcasi korkarak kullaniyom yine yolda giderken direksiyon kitlenecek diye.