wanted007
Kayıtlı Üye
Ariza lambasi disinda hersey olmasi gerektigi gibi..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Ariza lambasi disinda hersey olmasi gerektigi gibi..
Katolizor boş geçen arıza arkadaş obd ye bağladı oksijen sensörü hatası yazıyor.Ariza lambasi disinda hersey olmasi gerektigi gibi..
Anladim ustad katalizor bos olunca ariza lambasi kacinilmaz olur. Asagidaki gibi bir parca lamba icin ise yarar. Yakiti enjeksiyon surelerini etkiler mi bilemiyorum ama lamba cok rahatsiz ediyorsa takip denenebilirKatolizor boş geçen arıza arkadaş obd ye bağladı oksijen sensörü hatası yazıyor.
Arabanın gidişinde cekisinde hiçbir sorun yok maşallah
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Hocam bu nedir ne işe yarar ?Anladim ustad katalizor bos olunca ariza lambasi kacinilmaz olur. Asagidaki gibi bir parca lamba icin ise yarar. Yakiti enjeksiyon surelerini etkiler mi bilemiyorum ama lamba cok rahatsiz ediyorsa takip denenebilir
Volkswagenin vagcom ile silindiğinde 3 ay hiç hiç yanmadı ancak kendimiz silince yüksek devirde yanıyor.Anladim ustad katalizor bos olunca ariza lambasi kacinilmaz olur. Asagidaki gibi bir parca lamba icin ise yarar. Yakiti enjeksiyon surelerini etkiler mi bilemiyorum ama lamba cok rahatsiz ediyorsa takip denenebilir
Oksijen sensorunu yukselterek katalizor varmis gibi sensoru yaniltir. Ya da lpg kaynakli ariza lambalarinda takabiliyorlar. Aliexpresste spacer ismiyle bulunabiliyor ama bizde hangi isimle satiyorlar bilmiyorum bende sukur ariza lambasi sorunu yok ama taktirip cok memnun olanlari biliyorum (yanilmiyorsam hazir almamisti tornacida yaptirmisti). Bir ihtimal emisyonu artiracaktir ama yakit yonunden olumsuz bir sey duymadim..Hocam bu nedir ne işe yarar ?
Aslinda iki silme yonteminde de durumun farketmemesi lazim. İlginc bir durumVolkswagenin vagcom ile silindiğinde 3 ay hiç hiç yanmadı ancak kendimiz silince yüksek devirde yanıyor.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.