Digitürk irdeto modül

Tugra ornek resim ve tam ismi varmi yeni cikanin. Alacagim da yeni sezon icin tv yi yeniledik sira buydu aklimdaydi? Decoder almayacagim.

uygun fiyatta vereyim alın deneyin olmazsa digitürk ten değiştirin genede siz bilirsiniz hepsine oluyor benim modül ama genede en iyisini digitürk kullananlar bilir 1 senedir takip etmiyorum bilmiyorum

Tugra ornek resim ve tam ismi varmi yeni cikanin. Alacagim da yeni sezon icin tv yi yeniledik sira buydu aklimdaydi? Decoder almayacagim.

kardesim yaz sonuna kadar beklemende fayda var bi uretim yazilim uymadi topladilar bizde bekliyoruz bu eskiler bi sure daha calisir ama her tv de calismaz sistemi degistiriyolar suan linux tabanli cihazlarla aciyoruz ama ayda bir yazilim kodluyolar yeniden yukleme yapmak zorunda kaliyoruz

Tamam zaten yeni sezon maclar ancak o aylara denk geliyor. Eger gelisme olursa haberdar edersende sevinirim🙂

Tamam zaten yeni sezon maclar ancak o aylara denk geliyor. Eger gelisme olursa haberdar edersende sevinirim🙂

tamam kardesim ben gecen ay biraktim bayiligini yapan arkadaslarla irtibatdayim haberlesiriz suan onlarinda elindekilerde sikintili sattigimiz geri geliyo diyor aklimdasin 😉

39,118Konu
763,827Mesajlar
21,871Kullanıcılar
Geri
Üst Alt