Dİecast koloksİyonum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan janset
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam göktuğ abi =)

Bir kac modelini bana gostermiştin gercekten de müthiş bir hobby.. senden 2 3 araba isteyebilirm yakında foto cekimi için senin içinde uygunsa sevdiklerini yada fotograflarını istediklerini alabilirm kısa süreliğine =)

burak bende de var bir dünya içlerinde çok hoşuma gidenler var. önceki buluşmada r/c golf gtı getirmiştim bir dahakine bir kaç tane diecast getirim onların fotolarını çekelim🙂

Göktuğ abi hakikaten çok güzel modeller. siyah autoart dealer ed. s serisi bende de var. ilk ve tek auto art model aracım odur. bende de birkaç model var. bu arada diecastturk'e üyemisiniz? sanki hatırlar gibiyim.

evet Serhan Diecastturk e üyeyim🙂,valla bu hobinin sonu yok sanırım model sayısı 380 geçti,dolayısıyla artık BBR,CMC gibi modelleri ebay dan alıyorum,biliyorsun ciddi masraflı bir hobi🙁

Yahu arabaların detayları o kadar iyi ki maltepe sahile koy,foto çek resimleri internete koy aynısı🙂

çok güzel bi koleksiyon.bende de 25-30 arabalık bi koleksiyon var.çok seviyorum arabalarımı 🙂

Gerçekten çok güzeller, ''pul koleksiyonu metodu'' demode olmuştu zaten.😱key: Şaka bir yana bu tür koleksiyonlar özel ilgi, ihtimam ve titizlik gerektirmektedir. Bende de klasik araba, uçaklar ve formula 1 maketlerinden oluşan küçük bir kolaksiyoncuk var.

abi mükemmel bişey... detaylar okadar gerçekçi ki mercedeslerdeki park sensörlerine bittim zaten 😀 böyle ışıklı bir ortamda çeksen showroomda çekilmiş gibi görülebilir 🙂 abi arada bir pasta cila atıyomusun araçlara 😀

39,106Konu
763,802Mesajlar
21,841Kullanıcılar
ciattoSon üye
Geri
Üst Alt