Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Abi bende 1.2 manuel ibiza var. Benimde bi sure calistirmayip sonra calistirdigimda oluyordu. Dogus servise sordum motor sicakligini ayarliyormus 1 dk surmeden dusuyor zaten. Endise edilecek bsy olmadigini soyledi dogus servis.
Anlatmak istediğim bu devir saati araç dururken devir saati bu şekilde üstelik araç P konumunda neden yapar bilmiyorum. Birde araç start Stoplu fakat frene basıyorum devir saati bu şekilde kalıyor ve araç stop etmiyor. Çok sinir etmeye başladı bu konu beni neden olabilir ?
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Abi bende 1.2 manuel ibiza var. Benimde bi sure calistirmayip sonra calistirdigimda oluyordu. Dogus servise sordum motor sicakligini ayarliyormus 1 dk surmeden dusuyor zaten. Endise edilecek bsy olmadigini soyledi dogus servis.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.