Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Konuyu bi güncelleyelim.
İstanbul’da (avrupa-anadolu farketmez) detaylı temizlik yaptırabileceğim, koltuklar tavan vs. temizlik yaptırabileceğimiz öneriniz kullandığınız yerler var mıdır?
Ustadim yakinlarinda firma bilmiyorum ama tavani ve kapi dosemelerini buharli yada sulu temizletmemeni oneririm. Temizlerler cokta guzel olur ama guzel de sarkar. En azindan buna onlem alip temizleyen yer varsa ona yonelmeni oneririm..
Aynı fikirdeyim, birşey olmaz diyerek yapıyorlar birkaç gün sonra döşeme sarkmaya başlıyor, koltuklar ve taban halısı hariç yıkama vs işine girilmemeli. Bence güzel bir temizleme köpüğü ile güzelce kendiniz silebilirsiniz.Ustadim yakinlarinda firma bilmiyorum ama tavani ve kapi dosemelerini buharli yada sulu temizletmemeni oneririm. Temizlerler cokta guzel olur ama guzel de sarkar. En azindan buna onlem alip temizleyen yer varsa ona yonelmeni oneririm..
Dostlar size benden tavsiye dili çok yanmış çok kaziklanmis çok para kaptırmış biri olarak söylüyorum kimseye aracınızı emanet etmeyin cidden seviyorsanız arabanızı gidin araştırın doğru ürün doğru ekipmanla kendiniz yapın bu işi polisajindan iç detayina herşeyi kendiniz yapın yani. Ucuz ürünlere çok kaçmayın (bazıları hariç) yok yere paranız gitmesin. He ben illa başkasına yaptiricam diyorsanız ucuz iş yapan yerlere vermeyin arabanızı kaliteli düzgün işçilik yaptığını bilen bı yere emanet edin.