static-x
Kayıtlı Üye
arkadaslar az once 4.yıl buluşmasında gideceğimiz mekan olan dedikodulu meyhaneyi bir araştırayim dedim, nasıl bir yerdir, ortam nasıldır falan derken karşılaştığım yorumlar beni biraz tereddütte braktı. Okuduğum yorumların %85-90 ı olumsuzdu. Yemeklerin vasatlığı, servisin yetersiz oluşu, tuvaletin paralı oluşu, içeri kendi fotoğraf makinanızı sokamamanız, içeride çalışanlar fotoğraf çekiyolarmış 10tl karşılığında.Garsonlar sürekli bahşiş beklentisi içerisindeymişler. Ayrıca içkileri mutfakta doldurup masanıza servis ediyorlarmış, yani masanıza dolu kapalı şişe rakı gelmiyor. Bu durumdan insan ister istemez tedirgin oluyor, malumunuz bu tarz mekanlara sahte içkilerin sokulduğunu bir çok defa haberlerde izlemişizdir. Açıkçası bu yorumları okuduktan sonra benim bayağı bi hevesim kırıldı.Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.
Acaba forumdaki arkadaşlardan daha önce bu mekana gitmiş olan varsa bizi biraz bilgilendirebilir mi? Şuan kafam çok karıştı....
Acaba forumdaki arkadaşlardan daha önce bu mekana gitmiş olan varsa bizi biraz bilgilendirebilir mi? Şuan kafam çok karıştı....