Doktor Zhivago
Kayıtlı Üye
eğer yaşım ona uygun olsaydı gidip superb alacaktım, olmadı. hayvani iç hacmiyle bence superb.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
evet herkez öyle söylüyor ama 180hplik bir araçtan da çok fazla ekonomi beklenmemeli benceİnsignia lar çok hoş araçlar ama o 180 hp lik olanı çok aykırı benzin tüketiyor arkadaşım sattı şimdi Jag dizel aldı
evet herkez öyle söylüyor ama 180hplik bir araçtan da çok fazla ekonomi beklenmemeli bence
insignianın sakin kullanımda 10 litreyi geçiceğini düşünmüyorum kullandığım test aracında bile ortalama 10.3tü ki gti 1350 kg iken insignia 1500 küsür kggolf gti da 10 12 lt arası yakıyor ama aynı kullanımda 180 lik insignia kafadan 12 13 belki daha fazla
o motorun binlerce kez yazdım çok salak bir tork bandı var günlük kullanım ekonomi asla düşünülmemiş 1.6 motordan kassak kassak ne kadar bg çıkartırız mantığı ile tasarlanmış bir motor.