D r i f ttt - canavarları burda :d

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sakura zero s şase siparişi verim bekliyorum gelsin bende kendim toplıyarak güzel bi drift makinesi yapıcam araştırma içindeyim şuan 🙂

bendede hpı e-10 var bayaa uzun süre önce yanlarken patladığım için şaft felan yamuldu degiştirmem lazım gerçekten keyifli aletler 🙂) sarjı okadar gidiyomu yaa bunların ?? bendeki 1gün sarj ile 15dk felan kullanabiliyodum anca bu arada hayırlı satışlar 🙂

bendede hpı e-10 var bayaa uzun süre önce yanlarken patladığım için şaft felan yamuldu degiştirmem lazım gerçekten keyifli aletler 🙂) sarjı okadar gidiyomu yaa bunların ?? bendeki 1gün sarj ile 15dk felan kullanabiliyodum anca bu arada hayırlı satışlar 🙂

senınkı perte cıkmıs abı 🙂 ben yenı bı canavar werrıym sanaa😉

Ekli dosyayı görüntüle 2581Ekli dosyayı görüntüle 2584Ekli dosyayı görüntüle 2585Ekli dosyayı görüntüle 2582Ekli dosyayı görüntüle 2583 FERRARİ F 430 GT
AMG MERCEDES
NISSAN GT 500
TOYOTA CELİCA
SUBARU

Bu araclar ve birçok spor paket yanlama aracları drift için yola çıkmayı beklıyor........🙂

DÜZ GİTMEM DİYENLERE KAZA RİSKSİZ 🙂)

NOT:Araclar 1/10 ve 1/7 olarak orjinalinin birebir küçültülmüşüdür ve lisanslıdır.
Şarzlı pille çalısır ve sarj ettikten sonra ortalama iki saat kullanılabilir.Tabi yanlarken biyere PATLAMAZSANIZZZZ puhaha.

ARACLARIN 1/7 ÖLÇÜLERİ 135 TL (Resimlerdekı araclar 1/7 dir)
1/10 ÖLÇÜLERİ 185 TL

Kendine Güvenen Gelsin.....::hosgeldin:

1/7 ile 1/10 un fiyatları tam tersi olucak ali bey düzeltirsen sıkıntı olmasın alıcak arkadaşlar için 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,111Konu
763,811Mesajlar
21,849Kullanıcılar
Özden3535Son üye
Geri
Üst Alt