Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
DV ile spacerın farkı nedir? Ve bana DV yi mi spacerımı önerirsiniz?
benim arabanın orjinalinde DV var mı? peki sen benim orjinal DV daha cok ses cıkarıor falan dedinde?Spacer bir eklenti DV ye eklenen. Asıl işi DV yapıyor spacer sadece ses veriyor..
Bu arada benim DV ye ulaşabilmen için alt muhafazayı vs. de sökmen gerekcek Can Liftsiz sökebilcekmisin
Isı ınada bındırme arabanın altına atmaya karakoyden 2 tane sehpa alırım atarım ne ıstersen sokerım sonrada hahahahahah
ayrıca banane olm senın arabandan sen bsy kanıtlamaya calısyosun nıye kendı araban uzerınden gıdıyosunkı
benim arabanın orjinalinde DV var mı? peki sen benim orjinal DV daha cok ses cıkarıor falan dedinde?
benim arabanın orjinalinde DV var mı? peki sen benim orjinal DV daha cok ses cıkarıor falan dedinde?
Kimin arabasının üstünden gidiyim puhahapuhahapuhaha