Şeker Adam
Kayıtlı Üye
Burada ne kadar sert tartışmalar (kavgada denilebilir) olursa olsun, kimse birbirine küfür etmez. Etmemeli
artı
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Burada ne kadar sert tartışmalar (kavgada denilebilir) olursa olsun, kimse birbirine küfür etmez. Etmemeli
Herkes birbirini sevecek diye bir kural yok elbet ama tek bir çatı altında toplandık ve özellikle ortak tek bir zevkimiz var bu kesin.Bu yüzden kimsenin karşısındakini kırıcı küfür vs. gibi lafları edeceğine hiç inanmıyorum.Burdaki insanların her biri birbirinden kaliteli...
Neden Babacım??
KEndımı konnuyu yonlendıren adam olarak goruyorum ne yazsam onun uzerınde tartısma devam etmıs
http://www.youtube.com/watch?v=pqQdwabAyuU
hadı bunu gecın bakalım : 750 mph
bir sorum olacak !! neden videoları göremiyorum artık???