Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
abi şimdi de böyle devam edicem biraz ama çok büyük bi süpriz geliyo yakında havalar düzelsinde biçok güzel duruyor maşallah Emre. jantlar beyazken güzel değil diyordum. aynalarıda orjinal rengine çevir derim.
saol kuzen daha iyilerin senin olsun bombayı patlatmışsın zaten bakıyorumdabole daha ıı olmus kuzen
farlar orjinal abi ya servisten aldım farlarıemre janlar böyle güzel olmuş güle güle kullan, birde farlar orjinalmi sonradan yapmamı ?
Ben aracın parlaklığına bittim
abi dükyanımız var orda bizim gobiti de hiç sevmem bu arada ama sen hakkettin bitane gelirsen benden sözankaramızın en güzel mekanı şaşmaz heralde orası =) gobit te yeseydn gitmişken....çok güzel olmuş snnkiler ben de füme düşünüoyrumda usta yok =)
abi dükyanımız var orda bizim gobiti de hiç sevmem bu arada ama sen hakkettin bitane gelirsen benden söz