Doğru dıosun pert kaydı olabılır ama neler oldugunu cogumuz bılıoruz sonucta alınıcak araba hatta bu fıyata dusunulmıcek bı araba inş değerini bilene gider yada sızın gıbı dızelden anlayana.
ben en basta hacim yükseltecegim icn motoru ve yururunun durumu ile ilgilenmiorum.. hatta kıçını basını kesmeye bile kıyabilirim bu paraya bu arabayı alsaydım (🙂
Hayırlı olsun sana da alicisina da insallah Mehmetcigim. Ben de su an Mehmet Gazihan'in yaptigi toledoyu alacaktim ama o ara nakit hazir olmadigindan beklerken Mehmet almis. En azindan yabanciya gitmedi dedim arkadasima. Sonrasında Cordoba 1.9 PD TDI aldim artik. Keske senin arabani alsaydim diyorum simdi bende onun gibi. ))) Alan arkadas eminim pisman olmayacaktir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya info@seatclubworld.com mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.