Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
en az 30 kilosu var o stpene nin
O sokme takma ıslerını yaladım yuttum emre 30 kılo stepne heralde hıc b arabada yok helekı senınkı eger 2007 cupradakı ıle aynıysa ınce ıdarelık lastıklerden onun hıc yoktur Az fıkır verım bılgın olsun mk1 leon Derı kaplama 2 lı sırtlık kısmı 18 kılo,eskı kasa a3 nubuk sırtlık kısmı 13 kılo senınkı de olsun olsun 10-11 kılo cıkar.Teklı sırtlık a3 un 7-8 kılo flandı yanlısım yoksa net hatırlamıyorum,senınkıler de kumac kaplı az da olsa boyut braz daha kucuk 6-7 kılosu vardır.Altlıkları saymıyorum onlar zaten 1-2 kılo var yok sunger sadece Stepne 195-65-15 15-18 arası bseydı.Bunların hepsı dıjıtal tartı ıle tartıldı.Hepsını soktun mu mutlak fark var ama bırıyle kafa kafaya gıtmıyosan hıc luzum yok bos yere sok tak yapmaya
araba maşeAllah iyi gidiyor ..kişisel fikrim..drag yapıyorsan parasına yarışıyorsan..ve bu araç zorlasam zorlasam en son ne gider diyorsan hepsini sök istepneyi ben koşarak peşinden getiririm..
ama onun dışında arabaya yanlız binmiyorsan..arada bi de olsa arkadaşların biniyorsa..ve hergün bundan daha gitmez mi demiyorsan..her şey üstünde kalsın..
hatta arkaya 2 kişi öne bir kişi ve sen öyle bir hız denemesi yapmalasın..çünkü o zaman ne gider araç önemli.. o zaman çekmiyo meretler..
not: araba başka arkadaşların varsa asla sürat yapma..başkalarının canları o an bize emanet..
bize diyene bak olum sana bıraksak kapıları sökersin geçicem diye milletisytan iş bulamayınca cocugunu .... dıe bı laf vardır bunlar ondan ıste.
Ben bılyorum emre onun kım oldugunu uyma sen ona bos ver