007
Kayıtlı Üye
hiç bişi olmaz Kaan abim merak etme.. key:
Ver mi diyorsun siparisi?Esenyurta sordum ellerinde yok ama 2 gunde depodan cekeriz dedi..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
hiç bişi olmaz Kaan abim merak etme.. key:
Ver mi diyorsun siparisi?Esenyurta sordum ellerinde yok ama 2 gunde depodan cekeriz dedi..
Ben eryada yaptırdım iyi yapıyorlar çünkü çok lip taktıklarına şahit oldum kaç tane cupra'ya lip taktılar hatta ulukan bile lip için oraya gelmişti...karar verirsen zaman uyarsa beraber gideriz...
yesss..
deliyolar abi ama sana onerim bizim husseyin abi taksin sana hepimizinkini o takti artik master olmus gozu kapali delik aciyo rica edersen ugrasir abi sorun yasammassin ben eski aracimda kullandim bi kac kere surtmeme ragmen ne bi defarmosyon oldu ne de tamponuma zarar werdi aksine tamponu koruyo ilk o surttugu icin
Eryada devamlı bulunuyordu eryada yaptıracaksak ordan alır taktırırız...key: