Gaz ve debriyaj üzerindekileri ben taktım. Zaten en kolay kısmı o oluyor. Üzerindekini sağa sola oynatarak sökebilirsin. Büyük ihtimal altı yağlı olarak çıkacaktır. Referanslama deliklerine denk getirirsen aynı şekilde kendin de takabilirsin. Eğer üzerinde yağ yoksa sıvı sabun veya sıvı bulaşık deterjanı ile geçireceğin yüzeye kayganlık sağlaman gerekiyor. Gaz pedalına gelince mesaj ile sana bilgi vermiştim ama diğer arkadaşlar için de yazayım. Golf GTI'ın gaz pedalının üst kısmındaki bir parçanın çapı bizimkini karşılamıyor. O yüzden benim pedalın altı kısmını kırdılar. Daha sonra servis kırdığı kısmı bulmak için Bursa'da turlar atmak zorunda kaldı. Sonunda bulup taktılar. Yani aracı nasıl götürdüysem o şekilde geri aldım ve 5 saat arabasız kaldım. İnatçı yapım gereğince gaz pedalının üzerindeki sacı söktüm ve aracın orijinalinin üzerine geçirdim. Tabii ki ara kısımlarının görüntüsü kötü oldu. Ben de aradaki parçaları (sacın üzerine çıkan 16 adet parça) tek tek keserek yapıştırdım. Şu an gaz pedalı gayet güzel duruyor. Naçizane tavsiyem; bulabilirseniz altına 1,5-2 mm'lik kaçuk plaka koyarak sacı bu şekilde orijinalinin üzerine geçirmenizdir.
Pedal setini 180 TL'ye aldım. İşçiliği kendim yaptığım için o kısmı para tutmadı.