omercanilica
Kayıtlı Üye
şanzımansız 7000lıra cıvarı dıe dusunuyorum bır ara vardı oto2000'de ... sormustum cok masraf cıkıyor satıp cuprasını almak daha mantıklı herzaman
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
valla hiçde öyle olmuyor, benim gibi maymun iştahlıysan hele rahatlık da batıyorsa her an herşeyi yapabilecek bir ortama giriyorsun. iyi ki evliyim yoksa galericiler peşimde koştururdu benim
rahatlık istanbulda batıyor da burda zaten yapacak birşeyim yok..senelerdir ev ses sistemleri ile uğraştım dj ekipmanları onlara yatırdım bi ton para....bende var maymun iştahlılık..şimdi böyle bir şey geldi aklıma..zaten yeni yıldan önce giremem bu işe bi de burda da giremem istanbulda yapabilirim..ama bir araştırayım dedim
satıp almayı düşünsen daha sağlıklı olur varol abi....key:
swap olayı TR'de gereksiz pahalı bi olay..
en az şanzumanla birlikte 15K Lira tutar ki satıp direkt arabayı almak daha mantıklı oluyo otomatikman..
swap olayı TR'de gereksiz pahalı bi olay..
en az şanzumanla birlikte 15K Lira tutar ki satıp direkt arabayı almak daha mantıklı oluyo otomatikman..