Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bilmiyorum ki hiç garantili aracım olmadı usta,teknolojı ilerlediservise giderken söküp eskisini taksak anlarlar mi ki
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pahalı ustadım 5 lira aynısı cree arıza ışığı yakmaz ama siz gene de sabredin derim...inanın servis pahalı....bir parça alıyoruz canım gidiyor....Jsv Park Led Ampül T10 Mercekli 6000K Cree Led
mesela şunu taksak is gormezmi.ariza ışığı yanarsa sanırım beyin kaydeder arızayı oda garanti de beyni okuturken çıkar ama hiç yanmazsa anlaşılmaz
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hangisinden istiyon geri mi sis mi ampul tipini de söylersen ii olur bakarsın farklıdırMetin abi yaz benide
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi geri olsun, sis bana göre yeterli, ampulü mü çıkarıp bakayım? Bendeki de 6L ibizahangisinden istiyon geri mi sis mi ampul tipini de söylersen ii olur bakarsın farklıdır
p21 benımkınle aynı ekledim seni...6-10 olduk mu basarım siparişi beklicen mı hocamAbi geri olsun, sis bana göre yeterli, ampulü mü çıkarıp bakayım? Bendeki de 6L ibiza
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kullanılıyorda xenon gibi kitli bunlar tekde var aslında ama beyne ne türlü virüs sokar bilinmez...ben ön sinyallere taktım sarı cree led 30 w gayet ii...ön sis kısa uzun hiç denemedim ...Metin abim trakyalıyı unutma...
hem sis hem geri vites
yafu bu ampulleri kısalarda ve uzunlarda hatta sinyallerde de kullanıuorlarmış bilgin var mı
hb7 mi neydi glb genelde hondada videoya almışlar