arthur
Kayıtlı Üye
sitedeki adın ne senin benim ki pasaceyhan arkadaş olarak ekleyelim ondan sonra bakarıznasıl kurulcak nasıl gırılcek abı
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sitedeki adın ne senin benim ki pasaceyhan arkadaş olarak ekleyelim ondan sonra bakarıznasıl kurulcak nasıl gırılcek abı
omermizrak.89 yada kral_mzk :Ssitedeki adın ne senin benim ki pasaceyhan arkadaş olarak ekleyelim ondan sonra bakarız
ceyhun sen gelmiyon mu kafana sıkayım birazbu saatte ne cuması len başka yalan söyle bari puhaha
açık mı şimdi ekleyelim birbirimizi oynarken omermizrak.89 yazıyo demiomermizrak.89 yada kral_mzk :S
omermizrak.89 yada kral_mzk :S
nasıl yapacaz ki abi :S bizim su cryola ya girsek server dan olmazmı kiBu kullanıcı Steam Topluluğu profilini oluşturmadı.
Eğer bu kişiyi tanıyorsanız, profilini oluşturmasını ve oyuna katılmasını sağlayın!
bu çıkıyo ömer oluştur bakim
gel gel sende 10 kişiden aşagı başlamıyo zatenyüklüyorum şimdi programı
gel gel sende 10 kişiden aşagı başlamıyo zaten