Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

corsa arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazılı kaynak yok ki bu olay çok önceden olmuş bir olay. Şimdiki araçlarda sadece corsa tarzındakilerde yol tutuşu problemi var ki bende ki araç en fullü ben iyi bir kaza atlattım. Ben gene diyorum alacak olanları engellemek istemem bana göre eksileri olduğu kadar artılarıda çok var. Ama beni güvenlik olarak tatmin etmeyen bir araç. Huzurlu kullanamıyorum yani

Yazılı kaynak yoksa bence böyle bir kronik sorun söz konusu değildir. Örneğin VW'nin DSG sorunu diye araştırınca tonla kaynak çıkar internette.
Seni kişisel olarak tatmin etme konusuna bişey diyemem. O senin tecrüben. Ama direksiyon kitlenmesi kronik sorunu gibi bişey söz konusu değil. O sizin başınıza gelen talihsiz bir olaymış.

şöyle ufak bi araştırma yaptım gerçekten corsanın direksiyon kutusu probleminin kronik olduğunu öğrendim,can sıkıcı durum adamlar sıkılmadan 20-21 bin lirada para istiyorlar..hayal kırıklığı

Leon almak isteyen bi kişi açıp forumumuzu 1 saat incelese tonla kronik sorunu çıkar Abi Leon'larında puhaha
Bence sen dCi Clio'ya yönel Abi :)

ayberk im aldırcan bi reno o olacak yani..

İlandaki aracın fiyatı biraz yüksek sanki be Abi'm. Biz 2-3 ay önce 0km 1.5 dCi 85hp Expression'ı 30.500TL'ye aldık sanırım.
2006 model nerde 2010 model nerde. Ki araç 4 yaşını doldurmuş. Ağır bakımı var o aracın. Triger bilyalar vs.

e-devlet şifresi olan arkadaşlardan 33 nnb 66 nolu plakayı sorgulatabilir mi acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt