Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
abicimsöylediğin gibi hız sabitleyicili olması lazım...
o ilanı bende görmiştüm tşk ederim...
parça sıkıntısı büyük 879 liraya dandik bi parçayı değiştirmektense uzunları iptal ettirmek daha mantıklı geliyor...
akşam eve gidince ilk işim...05339655857 numaram ararsanız yardımcı olmaya calısacagım
serviste kaydı var aracın şae num. yanımda yok ama serviste kaydı var plakadan çıkar 22DN099Araç kaç model? birde şasi numarasını yazarsan yardımcı olmaya çalışırım...Parçacı bi tanıdığım var,sordum ama şasi nosunu sordu...
iş yerimde açılmıyor bazı siteler eve gidince bakarımabicim
hız sabıtleyıcılı orjınal buldum 350 lira
http://www.ozlemvolkswagen.com/urun...onksiyonlu--polo-02--sea_1827.aspx?CatId=1553 güle güle kullan hacım
emre nerelerdesin uzun zamandır sesin çıkmıyo birkaç kez aradım telden başkası çıkıyo buluşmalara katılrmısın diye sorucam ulaşamıyorum.İlginize çok tşk ederim arkadaşlar...
eyv ne demek arkadaşım...servise gitmeden önce buraya mutlaka uğranmalıİlginize çok tşk ederim arkadaşlar...
emre nerelerdesin uzun zamandır sesin çıkmıyo birkaç kez aradım telden başkası çıkıyo buluşmalara katılrmısın diye sorucam ulaşamıyorum.