Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
vallahi,Can bunu kestirirken bile soğuk soğuk terledim; tampon civicinki gibi bidon styla değil,içinde bir iki kat daha kapak var.. daha içeri ve yukarı olunca is olucaktı hem; rengi belli etmese de bagajı sık kullanırım ve kömürcü gibi olmasın üstbaşkonu ıle alakasız oldugunu fark ettıysen ayrı b baslık acabılırsın berkem
samet uc guzel olmus ama keske arkayı kestırıp braz yukarı alınsaymıs daha ıyı olurmus benım fıkrım
benden uzun yaşayacaksın Cankonu ıle alakasız oldugunu fark ettıysen ayrı b baslık acabılırsın berkem
samet uc guzel olmus ama keske arkayı kestırıp braz yukarı alınsaymıs daha ıyı olurmus benım fıkrım
nasıl iyi görünüyormuydu. benim canımdı o...Mehmet abi, senin eski cupra stock turboya döndü,bugün yanındaydım kendi konumu dağıtmak gibi olmasın da