Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
aracı çalıştırır çalıştırmaz hareket ettiğin anda yüksek devirli kullanırsan turbonun yağsız çalışmak zorunda kalmasından olabileceğini duymuştum yada boştayken aracı yüksek devirlere çıkarmak ve yüksek devirdeyken aracı stop etmek stop ettikten sonra motor durana kadar geçen süredede turboya yağ basamıyor olmasından kaynaklanabilir diye duydum...
ama devir saatini sonuna vurdurmamak en dogrusu olsada bende sonuna vurdurmadan edemiyorum zaten torku yüksek olunca hemen 5250 devire geliyor onada gelmeden vites değişmiyorum bazen
yani ben aracı devirli kullandım sonra park ettim ve durur durmaz stop ettim aracı aracı stop ettikten sonra turbonun yağlamadan çalıştıgı anlamına mı gelir bu? bilmediğimden soruyorum?
yani ben aracı devirli kullandım sonra park ettim ve durur durmaz stop ettim aracı aracı stop ettikten sonra turbonun yağlamadan çalıştıgı anlamına mı gelir bu? bilmediğimden soruyorum?