Semih BİLGE
Kayıtlı Üye
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bu sabah yine iş yerinin meşhur uzun rampasının başında kırmızıda durduk bir dolu araç var.yeşil yanınca baktım soldan bir araç bastı gidiyor.durur muyum ben) hemen bastım nazar değmesin maşallah diyorum çok iyi çıkıyor ya hiçbir araba yetişemedi bu 1.4 tdi nasıl bir şeyse artık bayırda rampada düz yoldan daha hızlı gidiyor benim 2.4 190 hp accordum dahi böyle çıkamıyordu.hiçbir araba yetişmedi.bu arabanın en güzel tarafı bu)) bir gün cordobayı değiştirsem dahi bu yönünü arayacam. zaten her değiştirdiğimiz aracın en az bir tane güzel tarafını özleriz...
kardeşim tespitlerin doğru altına imzamı attım..senin 2.4 190 hp accordunun ağırlığıyla cordobanın ağırlığı çok farklı abi. ikinci olarak, dizelin en sevdiğim yanı tork olayı. 1.4 motor bile koltuğa yapıştırır ama gel gelelim, 4bin devirden sonra yok.
S.a arkadaşlar benim 2004 model cordaba tdi aracim var. Daha alali bir hafta oldu 245 binde. Gucumuz buna yetti. Arac sehir ici 4,5 gün kullandım hiç bi sıkıntı yoktu sehir dışı araba tam dolu bi yolculuğa çıktım yokuş çıkarken araba birden çekmez oldu beşinci viteste 110 u geçmedi diğer viteslerde de güçlükle hızlanıyordu. Yolun yarısında kontağı kapatıp açtım sarı lamba arıza lambası yandı. Şimdi bi sorun yok ama gazı kokleyince çekişten bazen düşüyor turbo devre dışı kalıyor. Bunu nasıl halledecegiz bilgisi olan ya da başına daha önce gelen var mı ? Teşekkür ederim
[doublepost=1483915480,1483915373][/doublepost]Araç diğer viteslerde de çekmiyor bu sorun nuksedince.duz yolda da yapıyor.