Anlamadim arkadas ben bu isi. Donanimhaber de falan ove ove bitirememisler Conti yi. Böyle bir markanin sifir lastigi nasil kayar anlamiyorum. Senin gibi bi arkadas da aynini dedi. O degil de suan ustunde champiro diye bi lastik var. Son zaman gelip iyice eskiyinceye kadar bi sorununu gormedim. Sifir lastik almaya kalkiyoruz ettigimiz muhabbete bak. Lastik kayar mi?
Simdi telefondan girdigim icin detayli bakamam ama yarin onerdigin lastiklere bakacagim insallah.
Birde dostum senin CONTI Cpc5 mi baska seri mi?
evet cpc5 üstündekiler dediğim gibi impetus ve turanza alırsan iyi olur lastikler biraz sert ama gayet tatmin edici özellikle yağmurlu havada araba abs ye bile girmeden sert bir frenle durmasını gördükten sonra hasta olacaksın
- - - Mesaj Birleştirildi - - -
@Ali bence lastikler de kullanana göre değişiyor. Ben nokian yada hankook lastikleri seviyorum fakat aradığım lastiği bulamıyorum. Bu sefer ilk olarak kumho tercih ettim ve deneyeceğim nasıl olduğunu birçok kullanan arkadaşım çok memnunlar umarım bende memnun olurum.
senin dediğin lastikleride biraz ısıtmak gerekiyor abi zaten kısa sürede ısınıyor ondan sonra güzelleşiyor tutuşu