Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Selcuk abı gereklı acıklamayı yapacaktır ama eger zevkı olarak karsılıklı laflasmalardan sonra tek yonetıcı bakımından banlanma varsa ben bu sıteyle ılıskımı keserım.Sizi ziyadesiyle tebrik ederim.cok ama çok güzel bir Yazı yazmışsınız. Bu siteden kimler gelip gitmiş hepsini öğrendim arkadaşlardan. Bu yazdiklarini yapacak yonetimi ben göremiyorum burda ne yazikki.varmi boyle birşey sitenin en sevilen insanlarindan biri yoneimin haberi bile olmadan bir admin tarafindan fevri davranılıp süresiz banlaniyor.suc ne ceza ne ? Bu kadar ağır olmamalı. Sonradan tepkiler gelince biz açtık uyeligini kendisi aciklama yapicak.ya arkadaslar neyin aciklamawini yapacak Çöllü bana biri bunu izah edebilirmi ? Kendisiyle sabahtan beri konuşuyoruz. Yazacak birsey yokki diyor .neyse kendisini ikna ettim Birazdan gerekli açıklamayı yapacak kendisi ama hiçbirşey eskisi gibi olmayacak...
Sahte degilim merak etmeyin yazdiklarimin arkasinda duracak kasar namerdim.size numarami pm attim arayın konuşalım.Arkadaslar bu konuda ortamı geren ümit nicli arkadaş kendisi değildir sahsımla birlikte telefon actım ve ne yapmaya calıstıgını sordum bir arkadasıma verdım dedi ve ismini söylemedi yanlız telefondaki kişi siteye belli bir zamandır girmediğini söyledi bu kullanıcı sahtedir bilginiz olsun.