abi simdi hatirladim o ozel yontem dedigi galiba fari acmiyolar yani camini plastikten ayirmiyolar farin arkasini kesiyolar siyah kismi sonrada plastigi kaynatarak kapatiyorlar nerden uyduruyosun dersen su sitesindeki beyaz minibuscu farlarini satiyordu o sekilde yapildigini yazmisti boylelikle buhar problemi hic yasamadim demisti teknik guzel
abi kapak konusuna gelince sen kendi zevkine gore seciyorsun cikma kapaklardan ben ibizama oyle yaptirmistim hatta ben biraz kil biriyimdir o konularda cok titizim mercegin disinda hic bir yerden isik sizmasini istemiyordum onunda cozumunu neyde bulduk
puhaha bildigin tesisat borusu aldik kestik bir parca siyaha boyadik sonra mercegin cevresine onu koyup ustune kapak taktik cok guzel olmustu sadece mercekten top seklinde isik gorunuyordu ben cok ugrasmistim farlari ile ibizanin ama sonunda cok guzel birsey cikmisti meydana
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
gordugun gibi abi yagmurda buhar yoktu ama bu hale gelmesi icin 2 kere acildi kapandi far ilk seferde buhar yapti sonra bir daha modifiye edildi sonra kursun gecirmez olmustu
mercekler e200 mercedes ten cikma mercek kapaklari da oyle hepsi kromdu ben mat siyah boyattim o rasi senin zevkine gore