Punisherkp
Kayıtlı Üye
ibiza nin tadini aldiysan emrecim birde benzinli cupra r tadi zamani gelmistir 🙂 2 si de aslan simdi secim zor ama benim aklim hep benzinli makinaya kayiyor 🙂
seçim gerçekten zor tdi da 1.8t de mükemmel motorlar ama şu an için leon cupra istiyorum 😀ibiza nin tadini aldiysan emrecim birde benzinli cupra r tadi zamani gelmistir 🙂 2 si de aslan simdi secim zor ama benim aklim hep benzinli makinaya kayiyor 🙂
emre !!!! jantını tamponunu herseyını ver ıbıza nın :d bosunuda bana 25 lıraya ver 😀 kapak jantlı 2003 kasa tamponlu normal koltuklu falan 😀
şimdi benim arabaya ciddi alıcılar çıkıyo bugün 3 kişi ciddi ciddi sordu konuştuk felan daha sahibindene ilan felanda açmadım durum şöyle ben aracı satana kadar dediğim araba satılırsa ben aacımı satmam binerim yok satılmazsa da aracımı satıp direk gidip alıcam 🙂son durum nedir
millet daha büyüğü için satıyo işte 😀sevgılımle aynı yerde oturuyor 🙂 baya cok goruyorum bu aracı gecmısı ıdı vs bılmem ama sunuda fark ettım su sıralar yuksek motorlu her arac satılaga cıkıyor demekkı var bır kelamet
bugun bır cupra sahıbı artık bınemez oldum bak etrafta gorunen cupra sayısı azaldı dedı 🙂 gıt dızel aracının kurcala et daha ıyı olsun uzulmezsın yakıttanşimdi benim arabaya ciddi alıcılar çıkıyo bugün 3 kişi ciddi ciddi sordu konuştuk felan daha sahibindene ilan felanda açmadım durum şöyle ben aracı satana kadar dediğim araba satılırsa ben aacımı satmam binerim yok satılmazsa da aracımı satıp direk gidip alıcam 🙂
millet daha büyüğü için satıyo işte 😀