Şeker Adam
Kayıtlı Üye
kaynak maynak hıc bısı yapılamadı dırek orjınallerıne ıslem yapıldı ama kaynaksız maynaksız.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Nizam usta da yaptırdım aracım 6.5 cm yerde gayet memnunum kardeşim saygılar allaha şükür hiç bir sıkıntısı da olmadı gayet iyi memnunum ...
kaynak maynak hıc bısı yapılamadı dırek orjınallerıne ıslem yapıldı ama kaynaksız maynaksız.
sana kucuk bır hatırlatma 5 cm den daha asagıya dusureceksen baska parcalar takman gerekecek bunları ıhmal etme
ne gibi parçalar gerek.coilover de kendinden yay yokmu zaten..
Honda'lar yay takmadan bile amortisörden indiriliyo (kaynaksız).yere basmak ıcın on takımı nasıl cozdunuz honda kurtardımı yoksa on takıma kaynak mı yapıldı
Honda'lar yay takmadan bile amortisörden indiriliyo (kaynaksız).
Ön takım olayı nedir?ben yere nasıl dusurdun dıye sormadım yere ındırmek ıcın on takım olayını nasıl cozdunuz dedım sonucta 11 cm
Ön takım olayı nedir?