Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

çift uçlu egzoz

Nokta adres verebilirmisin yoldaş

Sent from my iPhone using Tapatalk

adını unuttum ama şöyle tarif edeyim, seyrantepe adidas hummel puma mağazalarının bulunduğu cadde üzerinde maslak yönünde ilk egzostçu, yanında seat wv audi özel servis var, zaten egzost uçlarını görürsün dükkan önünde, bende ordan geçerken doğaçlama dalmıştım içeri :)

Tm dır kardeşim ilginden alakadan tşk ederim

Sent from my iPhone using Tapatalk

bostancı sanayide gider egzoz var aynı zamanda sitemizin sponsoru ana da danışabilirsin.

Cift cikisli egzoz bulunmasi cok zor degil bence alti ustu egzoz ucu alincak. Alirken malzeme kalitesi ve parlakliga gore 100 150tl arasinda degisir fiyatlar. Zaten aldiginiz yer kaynagini yapar. Sakaryada ben 2 adet almistim 130 dan toplam 260tl ye montaj dahil. 1bucuk yil kadar kullandim solma veya renk atma olmadi. 1 kere alirsin bunu bence kaliteli bisey al egzoz ben burdayim desin :)

Geri
Üst Alt