kirlisakal
Kayıtlı Üye
fiyat iimiş... ayrıca gaz tepkisini yazılımlada yapabiliyorlar dıye biliyorum.mesela benım cordiye performans+gaz tepkısı yazılımı var dıye bılıyorum.sahibinden ve yaptırdığı fırmadan öğrendım. 2012 de 850 ye yaptırmış.gerci her aracım yazılım paketleri farklıdır.bana göre tecrübemi dinlerseniz sadece perfomans yazılımı beygir ve tork artışıyla beraber gaz tepkisine gerek görmüyorum.zaten şahlanacaktır.
ekstradan kutu içi kn hava filtresi takarsınız rahat nefes alan motor gazlamada farklılık olabiliyor.arada bi de maf sensörünü bardak içinde alkol vs maddelerle temizleniyor ve yakıtta ve perfomans da inanılmaz değişiklikler oluyor.yakın zamanda maf sensörümü söküp temizliğimi yapıp konu açarak arkadaşlara ışık olup yardımcı olmaya çalışacağım @savas_adem
ekstradan kutu içi kn hava filtresi takarsınız rahat nefes alan motor gazlamada farklılık olabiliyor.arada bi de maf sensörünü bardak içinde alkol vs maddelerle temizleniyor ve yakıtta ve perfomans da inanılmaz değişiklikler oluyor.yakın zamanda maf sensörümü söküp temizliğimi yapıp konu açarak arkadaşlara ışık olup yardımcı olmaya çalışacağım @savas_adem