Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Arkadaşlar yarım kalan modifiyemi tamamlıyorum kısmetse. Sormak istediklerim;
1-) 17" jant alacağım değerleri ney olması gerekir ( 5cm yayla birlikte kullanacağım)
2-) Aero arka tamponmu yoksa cupra arka tamponmu alayım? ( Ön tamponum cupra tampon )
3-) Makyajlı kasa aero arka tampon alırsam şayet arka spoilerde alsam sırıtırmı araba ön tamponu ele alarak değerlendirirsek?
4-) Lastik olarak 17"jant alacağımdan konforlu ve güvenli marka istiyorum neler önerirsiniz ebatı kaç olacak ayrıca?
5-) Bendeki jantı tekrar takadabilirim belli olmaz 18"jant vardı siyah ET 43 225*40*18 lastikle kullanıyordum yeni lastik almış olsam hangi ebat alayım not ince yanak kesinlikle istemiyorum konforum acayip düşüyor.
6-) Chip tuning işine gireceğim barbarosu öneriyor herkez bende onamı yaptırsam ve yeri nerede? Fiyatı yaklaşık nedir?
Bunlar hakkında çok acil bilgiye ihtiyacım var arkadaşlar.