Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
6-7 aydır kullanıyorum bende cok memlunum volkan alıstırmıstı cok basarılı urun duzgun bezle kullandın mı cokta guzel sonuclar kazanıyorsunanladım bende de 34 varda o bitsin ultımate ı almayı dusunuyorum .madem sende guzel dıyosun bitiriyim 34 ü hemen.
6-7 aydır kullanıyorum bende cok memlunum volkan alıstırmıstı cok basarılı urun duzgun bezle kullandın mı cokta guzel sonuclar kazanıyorsun
anladım bende de 34 varda o bitsin ultımate ı almayı dusunuyorum .madem sende guzel dıyosun bitiriyim 34 ü hemen.
maaşallah maaşallah
---------- Post added at 02:13 ---------- Previous post was at 02:12 ----------
ordaki çekcek var onları cam icinmi kullanıyorsun yoksa araç içindemi ?
bugün batu araç içini matlaştıran birşey aldığını söyledi.o nedir peki ? işe yarıyor mu cidden ?
sonax matt efecttır buyuk olasılıkla da cunku oda en basarılı seylerden bırıdır arac ıcın kullanılan yerlerın yaglı gıbı olmasını engeller yaglı olanları toz vs gıbı herseyı emıyo yapısıyo bu yuzden bu mat olanı daha basarılı .....
ben mat istiyorum.ne alıcaz yani onun için sonaxın ki mi ?