picassoner
Kayıtlı Üye
o atay78 yani bizim burak ın araç. km yapacak diye binmiyor🙂 uzaktan seviyor.
abı arac benım arac bır hafta yatıyor bır hafta kullanıyorum pas tutmus 😀 hayret sen nasıl almıyosun bu urunden merak ettım abı on numara duruyor ve calınma korkusu yasmaan gerek yok ben bır haftadan fazladır kullanıyorum sokak arasında hıc bısey olmadı bugun elımle sokmeyı denedım sokulmuyor baya sıkmısım 😀😀Hayırlı Satışlar Bu arada O teker kiminse araç kaç gündür yatıyor diskler küf tutmuş 🙂
o atay yani bizim burak ın araç. km yapacak diye binmiyor🙂 uzaktan seviyor.
abı arac benım arac bır hafta yatıyor bır hafta kullanıyorum pas tutmus 😀 hayret sen nasıl almıyosun bu urunden merak ettım abı on numara duruyor ve calınma korkusu yasmaan gerek yok ben bır haftadan fazladır kullanıyorum sokak arasında hıc bısey olmadı bugun elımle sokmeyı denedım sokulmuyor baya sıkmısım 😀
Burak sorento için almıştım aynılarından ben böyle daha esprili bişey arıyorum ne bilim, Sekiz numaralı Bilardo topu filan.. her yer de seat logosu filan bogmayalım arabayı.. ben Onurun tavsiyesiyle almıştım sibop kapaı birazda onların eskimesini bekliyorum diyelim.. 😱key:
Ama güzel malzemeler yalnız çok sıkma okadar sonra sen istediinde de çıkaramıyosun haberin olsun başıma gelmedi deil.. 😱key:
öhhööö...... bende takabilirim🙂