Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Captiva ile yan yan vurmuşum...

Ömer kardeş adam o kadar geldi ki yolun ortasına, burun buruna dalmayalım, daha çok hasar görür diye yolun boş tarafına kaçmaya çalıştım... İddia ettiği kadar hızlı olsaydım kurtarırdım aracı... Ama kendisi yolun ortasından itibaren kızakladığının izlerini görmezden gelip "çok hızlıydın" diyordu inatla... Max 75-80 km... Bu mu hız?

70- 80 az bi hız değilki emRe Geçmiş olsun kardeşim 80 le duran bi yere vurdun mu Sen hiç ?

geçmiş olsun.iyiki sağdan gelmiş.sana bısey olmamıs.yemişim cezasını tutanağını parasını...:eek:key:

emre büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

10-11.000 tl bence kasko daha fazla çıkarırı bizim şirketin aracıdda kaza yaptı 2005 tek kapı paliovan önkapı ve orta direkte hasar var 5.500 tl masraf çıkmış bu arada aracın kasko değeri ise 10.500 tl çok komiğime gitti o hasara bu kadar masraf ama keşke kesinleşsede perte çıkarsalar aracı zaten takasta kullanılacaktı işimize gelmiş olur.
benimki örnekti sadece bence senin araçta daha fazla hasar çıkabilir. bununla geçmiş olsun bu arada bencede gitti ibizzaaa

Geçmiş olsun Allah daha beterlerinden korusun.

xx

emre büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

10-11.000 tl bence kasko daha fazla çıkarırı bizim şirketin aracıdda kaza yaptı 2005 tek kapı paliovan önkapı ve orta direkte hasar var 5.500 tl masraf çıkmış bu arada aracın kasko değeri ise 10.500 tl çok komiğime gitti o hasara bu kadar masraf ama keşke kesinleşsede perte çıkarsalar aracı zaten takasta kullanılacaktı işimize gelmiş olur.
benimki örnekti sadece bence senin araçta daha fazla hasar çıkabilir. bununla geçmiş olsun bu arada bencede gitti ibizzaaa

Yok abi ya annem sağolsun ibizamı şurdan şuraya oynatmam dedi :D Kasko şirketi de utanmadan 2011 Renault Symbol 1.5 dCi 65 bg yollamış... Üstelik depo da çeyrekte... Güler misin ağlar mısın...

Geri
Üst Alt