Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
tel uzagımdaydı kanka sıtede oldugunu gordum ondan yazdım belkıde baskalarıda cıkar dieArtik telefon acmadan durek siteyemi yaziliyor buna gore bizi cagirmiyon nese canin sagolsun bende gelmem
baskan sonucta canı sıkılan ınsanlarız bakalım bu ankarakılerden ses soluk cıkmassa oraya gelirim napimm baksana beni dışlıyorlarpuhahaıstanbulda olasan cıkardım
kanka sana gelirim ama ozamnda kapı uzakta olur açamassın dimi...Tamam kanka onemli degilde benim
Arabada uzakta gidemem valla usendim ben gelemicem
Sen zaten cani sıkılan .. ile ankara bulusmalarini birbirine kattin bir ona cvp veriom bi buna)kapida cok uzak bana yapuhahabaskan sonucta canı sıkılan ınsanlarız bakalım bu ankarakılerden ses soluk cıkmassa oraya gelirim napimm baksana beni dışlıyorlarpuhaha
kanka sana gelirim ama ozamnda kapı uzakta olur açamassın dimi...
hızlı ol kanka hızlı nie telden bu konuyu konuşmuyoruz anlayamadımda neyse sana ii yolculuklar ben de başımın çaresine bakım....Sen zaten cani sıkılan .. ile ankara bulusmalarini birbirine kattin bir ona cvp veriom bi buna)kapida cok uzak bana yapuhaha
Bende bilmiomda neyse saol kankamhızlı ol kanka hızlı nie telden bu konuyu konuşmuyoruz anlayamadımda neyse sana ii yolculuklar ben de başımın çaresine bakım....