Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cam Filminden Ceza Yedim.

kardeşim biliyosun daha 1 ay önce benim de başıma geldi aynısı.Allahtan huyuna giderek emniyet kemerine çevirtmiştim cezayı...geçmiş olsun kardeşim.

son gelişme;
cezamı 96 lira olarak ödedim
muayene gerekliliği kaldırıldı.muayeneye götürmeme gerek kalmadı.
yarın bostancidan bir memurla birlikte muayene istasyonuna giderek filmleri ruhsata işletiyorum.
aracimda laf edebilecekleri ceza kesebilecekleri bir tek cam filmi vardı,onun dışında herşey usulüne uygun tüv belgeli...yay jant tüv belgeli..farlar xenon AMA mercekli , orjinal diyip geçerim,aracin rengi ruhsatta siyah-beyaz diye geçiyor tavana da laf edemez.daimi olarak kemer takiyorum kemerden ceza kesemez.egzosum orjinal sadece uç var egzosdan ceza kesemez..merak ediyorum bakalim bir daha neye ceza kesecekler.

Volkan ruhsta işletme olayı nasıl oluyo ? herkes yapabilir mi ? :)

Volkan ruhsta işletme olayı nasıl oluyo ? herkes yapabilir mi ? :)

trafik şubede çok iyi tanıdıkların olması gerekiyo sercan..
baya uğraştık açıkçası.

cüneyt bir de şöyle bi çakal yolu var işin;
yakınlık konusunda tam emin değilim1.derecede yakınlıkta yada akrabalarınız arasında kuyumcu avukat olduğu takdirde güvenlik sebebiyle ruhsata işletebiliyosun diye öğrendim ama o konuda net bir bilgim yok.

Valla ceza kesmek istedikten sonra bu adamlar buluyolar bişeyler cam filmini ruhsata işlettin iyi yaptın ama yaptığın yay ve jantların tüv belgeli olması muayenede hiçbir işe yaramıyo lastikle çamurluk arasına kol girmiyosa geçirmiyolar Ömercan da yaşadı problemiş umarım sen böyle problemler yaşamazsın kardeşim kazasız belasız CEZAsız güle güle kullan.....

geçmiş olsun Volkan, bu ara caddede çevirme olduğunu bende duydum, genelde herkesi çeviriyolarmış. Cam filmine kafayı takmış durumdalar. Senin şimdi işletmiş olman süper olmuş, bundan sonra zor ceza keserler.

henüz işletmedim...yarın ola hayrola...yarın işletiyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa...

hadi bakalım volkan işletme yönteminide söylersen bende işletmek istiyorum.. geçen salıda ben ceza yedim 2. yakalanırsan bağlıcaklar dedi polis muayneye sevketmedi beni ama benimde aklımdan geçen eğer işletiliyorsa işleticem filmleri ruhsata işletemezsem camları lazer karartma yapıcam o zaman kessinler cezayıda görelim..

Geri
Üst Alt