Canede
Kayıtlı Üye
Sonax sadece öne 250Lira civarı bi para istiyo ki bu iyimser olanlar tarafından verilen fiyat..eğer öyleyse iyi valla..
Evet ön cam hariç fiyatı 400 lira
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Sonax sadece öne 250Lira civarı bi para istiyo ki bu iyimser olanlar tarafından verilen fiyat..eğer öyleyse iyi valla..
Bu arada ziebart ömür boyu garanti veriyo. liste fiyatı 589 Liraymış ben pazarlıkla 400 liraya indirdim 15 gün önce uygulattım. 3 gün camları açmadım
uygun fiyata ben de yardımcı olurum..
3gün mü kapalı kaldı..
biraz uzunmuş sanki bakkallardaki siyah poşeti cama yapıştırıp 3 gün açmasan o da ömürlük yapışır yahu..
benim burda üsküdar da cam filmcim var, lumar film kullanıyor ve işcilikleri mükemmel, ön cam hariç 300TL ye yapıyor ve her türlü malının ve işcilğinin arkasında zaten ben yolladıktan sonra aksi imkansız tabi.. istanbula gelirseniz yerini numarasını veririm, boşa gidip o malum markalara bi dünya para vermeyin..
uygun fiyata ben de yardımcı olurum..
bendeki tonu oldukça açık, eğer polis bişey derse sökerim bir daha da cam filmi falan uğraşmam sanırım. Şu ana kadar hiç cam filmine laf söyleyen çıkmadı daha. Bizim burada haftada bir iki çevirmeye durmasam bile muhakkak girerim. Araçda bayan ve çocuk olduğunu farkedince durdurmayıp gönderiyorlar zaten.
hala lazımsa telefonlaşalım erdem