Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Yiğit çarşamba günü bende cam filminden ceza yemiştim. Finallerin bitimini kutladık taksimde sonrasında çevirmeye girdim 41 promil alkolle ehliyet elimde kaldı polis uyuz oldu sonra cam filminden ceza yazdı. Keşke sadece filmden ceza yazsa bide emniyet kemerinden ceza yazdı 35 puanım gitti totalde.. ve benim emniyet kemerim takılıydı.. O zaman sorduğumda cevap vermedi diğer ceza neden dediğimde. Eve gidince madde numarasından anladım.
fevzi aracının resmının daha buyuk halı yokmuyudu bu bıraz kucuk kalmıs
peki ben şimdi naapıyım filmleri söktürmeyip sadece cezayı yatırır ve tekrar çevrilirsem arabam bağlanmaz mı. ??
nasıl farketmio 1 numara takan adamla 4-5 numara takan adam arasında fark olması qerekio 1 numaralı adama ceza kesilip 5 numaralı adama ceza kesilmiosa ben bunda art niyet ararım normal koşullarda 3 numaraya kadar yasal olduğunu biliorum ben
eger bes gunluk ızın yoksa ceza makbuzunda hıc sokme bır sorun cıkmıyor 5 gunluk ızın verdıyse ceza makbuzunda yazar
Yigit gecmis olsun kardesim..ne yapacaksin bu boyle iste.....
Geçmiş olsun yiğit..
Hayırlı olsun, kazasız belasız
Kardeşim geçmiş olsun...