Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Genç biriydi benim yaşlarda aşşağı yukarı konuşması falan gayet efendi saygılıydı. Böyle olmaları lazım.Geçmiş olsun...Eger bana denk gelen sıvıl ıse efendı ıyı nıyetlı bır polıs memurudur.Bu adamların ıcerısınde bu ınsan evladı nasıl boyle kalmış dedırtıyor.
Yanlız kemerde takılıydı bendeEğer gerçekten iyi niyetli olsaydı emin olun emniyet kemerinden yazar gönderirdi. O kadar araç çeviriyorlar hangisini hatırlicak amir?
bigün beni polis çevirdiğinde egsoz var dedi, tüv onaylı dedim yok öyle olmaz ruhsatta yazması gerekiyo dedi. İyi dedim arka karartmalara takıldı cam filmi var dedi karartma onlar film olsa önlere de yaptırrım dedi sonra ii tamam diyip arabadaki polise götürdü evrakları ve camfilmi + egsozdan yaz demiş. Gittim arabadaki polise camfilmi ve egsoz mu var dedi. Yok dedim camfilmi bi egsoz var ama tüv onayı olmasına rağmen yazıcam dedi dedim. iyi sadece egsozdan yazıyorum dedi, başka birşey yapamaz mıyız dedim. Emniyet kemerinden yazdı gönderdi.!
On numara gelir kaynağı çünkü keser miGeçmiş olsun ben bu yasağı anlamıs değilim aga madem yasak niye devlet cam filmlerden yok ekstra tamponlardan jantların ne bılım aklınıza gelebılcek butun ekstra seylere takıyorlar ama devlet catur cutur VERGİsini alıyor madem yasak niye bunlardan VERGİ KDV kesiliyor anlamıs degılım.