LeonRider
Kayıtlı Üye
Satarken sökerız o zman olmazmı
satarken sökmen değil muayenede işlenmemesi gerekiyor olay bu polis tekrar muayene istiyor tuv den
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Satarken sökerız o zman olmazmı
Hadi ya, dün bu bilgiye sahip olsam tam süper olurdu.satarken sökmen değil muayenede işlenmemesi gerekiyor olay bu polis tekrar muayene istiyor tuv den
Cam filmleri şu koşulda serbest bildiğim kadarıyla.
Güneş alerjinizin olduğuna dair doktor raporunuz varsa ruhsata işleterek yasal hale getirebiliyosunuz.
Hadi ya, dün bu bilgiye sahip olsam tam süper olurdu.
bana polıs raporla gezdıgın surece sorun olmaz dedı ama
Valla bilmiyorum ama bu heralde saçma bi sorgulama olurdu. Sahte raporu kapan polisin eline tutuşturur. Adamların hastane arayıp raporu sorgulatacak halleri de yok
Bildiğim kadarıyla ruhsata işletmek gerekiyo bu durum için.
bu konuda her polis farklı söylüyo acayip bi durum kanundaki boşluklar falan enteresan bence hiç olmasın hem sıkıntı yaratmasın...
Bana göre de hiç olmaması en güzeli İçeride gizli bişey varmış gibi cam filmiyle donatmanın hiçbi anlamı yok bence arabayı. Tabi sağlık durumları için film yaptıranları kastetmiyorum. Ya da makam aracı olarak kullananları.