Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Gökhan çarçur etme, bak altın bikaç sene içinde 8 kat prim yapacağına dair ihtimaller kuvvetlenir oldu. Bence telefonla bilgi al ve o süre zarfında çamını da açma.
şu bozuk moralle beni güldürdün ya abi sen çok yaşa
güneşliklerin tanesi 210Lira civarında anla sen abi..
elini çabuk tut Gökhan, ben üzerime düşeni yaptım uyardım. Altın son 10 yıldır daha öncesinde paralel gittiği enflasyonun çok gerisinde kaldı ve dünya ekonomisinde büyümekte olan ülkelerin ekonomisinde dolar ve euro harici bi yatırım aracı aranmakta. Tahmin etmek çokda zor değil, biraz haber dinlersen durumun ne olacağını çabucak anlarsın. Söylemedi uyarmadı deme sakın.
hiç bir şey bilmiyorsan altın hesabı açtır oraya para katar. en azından bozdururken işçilikten kaybın olmaz. hemde oturduğun yerden internet bankacılığı ile istediğin zaman bu işi pijamalarınla bile yaparsın.