California Scents Bubble Gum !!! :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pascal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeşimden teslim almışsın sanırım, güle güle kullan 🙂
Evet aldım geçen gün, çok memnun kaldım arabanın içi mis gibi kokuyor fakat bir dezavantajı var deli gibi bubble gum sakızı arıyorum etrafta canımı çektirdi çok😀

Evet aldım geçen gün, çok memnun kaldım arabanın içi mis gibi kokuyor fakat bir dezavantajı var deli gibi bubble gum sakızı arıyorum etrafta canımı çektirdi çok😀

aynen, bazen içindeki zamazingoyu yiyesim geliyor 😀

Ilk aldıgımda bende arıyordum.Şimdi aract muhakkak sakız oluyor.Hiçbir yerde sakız ciğnemem ama arabaya binince ciğniyorum alışkanlık oldu.

Dursun abinin oraya bırakabılırsen cıdden bende denemek istiyorum oakdar met edildiki denemessem ıcımde uhde kalıcak cıdden 🙂🙂

Herkese selam,

Ben Deniz, Ozan'ın kardeşi. Ozan fazla ilgilenemediği için hesabından size ben yardımcı olayım dedim. Kokudan isteyenler varsa eğer 0541 354 45 32 den beri arayabilirler. Bugün içinde Bakırköy, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Halkalı, Sarıyer, Zekeriyaköy gibi yerlere elden ulaştırabilirim. Kısacası Avrupa'da isteyip de elden alamayan kalmasııın 🙂

abi ne yapıcam yüksek miktarda alış veriş olsun diye alacaktım 1 tanecik 🙂

O zaman ben bir dahaki sefere Izmit'e yollarken seni haberdar edeyim 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,119Konu
763,828Mesajlar
21,873Kullanıcılar
Furkan.CSon üye
Geri
Üst Alt