06 levent 534
Kayıtlı Üye
maşallah
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
öncelikle can kardeşim ellerine sağlık
hepinizede değerli yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim
eğer bulabiliryorsanız 5*100 jant bulun ve bana uygulamalı gösterin çünkü ben 5*100 jant bulamadım ayrıca ön taraftaki folyo uygulamasınıda aracı birebir görmediğiniz için anlayamıyor ve mecburiyetten olması gerektiğini fark edemiyorsunuz ayrıca kıvanç kardeşimin de dediği gibi farklı bir proje üzerinde çalışıyoruz ...
tekrar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim
5*100 olarak güzel bir jant zor gibi ancak flanşör ile 5*112 / 5*120 ye uydurduktan sonra siyah bir BBS CH çok yakışabilir, veya BBS LM
hayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle kullan.
güzel olmuş araç gerçekten...bide benim jantlarımdan istiyodun sanırım çağlar...5*100 ü olsaydı keşke...cidden o zman mükemmel olurdu...
kazasız belasız kullan acıl olarak o momo corselerı sok ttye hıc yakısmamıs
maşallah
can fotograflar cok guzel fakat aynisini arac icin soylemek pek dogru degil. on kisimdaki siyah kaplama ve jantlar bence hic olmamis. ayrica biraz daha alcaltilsa guzel olur