ilker_ismail
Kayıtlı Üye
bence tavan
yazılımmı🙂
benm eksik gördüğüm 55 hp bence herşey yerinde
bence tavan
yazılımmı🙂
benm eksik gördüğüm 55 hp bence herşey yerinde
teşekkür ederim kardeşim gerçekden bu arabada hiç bir masrafdan kaçmadım elimden geldiği kadar herşeyin en iyisini yaptım sende çok iyi biliyosun arabamı gerçekden çok sevyrm herşeyine dikkat ediyorum sadece performans istedğim gibi değil bide yazılımı çıksaydı uzun süre satmayı düşünmezdim herhaldehayırlı satıslar kardesım degerını bılcek bırıne gıder ınsallah gozun gıbı baktıgını bızzat bılıyorum en beyendıgım leon senın aracın hep demısımdır 🙂
keşke kardeşim ama arabayı dağıtarak satmayı düşünmüyorum 🙂On tamponu satma imkanin olsaydi ne guzel olurdu 🙂
yok abi daha çok scirocco olucak gibi duruyo bnm ama hiç belli olmaz bakarsın sennkinin yanına kardeş çekerimaynı sitede 2 cupra olucak diyorsun yani
teşekkür ederim kardeşim gerçekden bu arabada hiç bir masrafdan kaçmadım elimden geldiği kadar herşeyin en iyisini yaptım sende çok iyi biliyosun arabamı gerçekden çok sevyrm herşeyine dikkat ediyorum sadece performans istedğim gibi değil bide yazılımı çıksaydı uzun süre satmayı düşünmezdim herhalde
yazılım çıkarsa kardeşim gerçekden vazgeçerm ama 😀Hayırlısı olsun kardesım hersey ıcın belkıde yazılımı fılan cıkar ınsallah vazgecersın hem okadar emek harcadın yazılımı cıkarsa keyfınıde alırsın 🙂