Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Daha önce söylediğim şey şuydu: burada kurallar neye göre konuyo, nasıl uygulanıyo buna bakmadan, Avrupa'da böyle diyerek Türkiye'ye kural getirilirse, ülkemizde görüldüğü gibi uygulanamaz.yurtdışında kurallara herkes uyarken biz neden uyamıyorz dediğimizde ben elimden geldiğince uymaya çalışıyorum dendiğinde neler dendi iyi hatırlıyorum ayberk.
walla yeri geliyor ben kendimden bile korkuyorum. herkes suçu başkasına atmaktansa kendine çeki düzen verse olay zaten kapanmış olacak. Bu aralar trafikte o kadar çok gazlayan makaslayan var ki? arada bende yapıyorum eminim bana da aynı şeyleri söyleyen çok oluyordur, çeki düzen vermek lazım kendimize.
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Bunlar bahane değil gerçekler. Uygulama olmadığı sürece, yaşadığın ülke Avrupa'da olsa, Amerika'da olsa Türkiye'de olsa bu böyle olacaktır. Herşey kuralların neden koyulduğu ve nasıl uygulandığı ile alakalı.yazdıklarının hepsi bahane.bu zihniyetten dolayı hiç bir şeydeğişmiyor bu ülkede.........
önce o yapmıyor ben neden yapayım zihniyeti yıkılacak sen yapacaksn ben yapıcam basşkası yapcak bizden gören diğerleri yapacak bu zaman içerisinde gelişecek bir kültür oluşturacak. o haddeden sonra zaten yapmamakta inat eden varsa yurtdışındaki gibide akıl hastanesine yollanacak kafasında bir sorunmu var diye.
dünyada gelişme böyle olur toplumun otokontrolü ile. ne yasalar ne başka bir şey. onlar sadece aracıdırlar. bizde ise otokontrol ters çalışıyor o yapmıyor ben neden yapayım. yapmazsanda zamanında afedersin nereye s.cacağını bile bizden öğrenen adamlarda kalkar bizimle dalga geçer.
bu durumu ben onurlu bir vatandaş olarak kendime yakıştırmıyorum. kendine yakıştıranlar düşünsün.