freesezar
Kayıtlı Üye
Geçmiş olsun Kağan..Mal canın yongası tabii üzülüyor insan
teşekkür ederim
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Geçmiş olsun Kağan..Mal canın yongası tabii üzülüyor insan
çok geçmiş olsun
Her ne sebeb olursa olsun meslaktaslarim konusunda bu sekilde konusmaniz hos degil bende tirciyim ve ayni zamanda 5 tanede soforum var o adam senin arabni bu hale getirdiyse senin bi kabahatin yokmudur acaba. Bu zamanda kimsi kimsenin malina zarar vermez.
ben bütün tırcılar şöle yada böyle demedim sen neden üstüne alıyosun ki? ayrıca küfürde etmedim sıkıntı mı var?
evet sıkıntı var. sıkıntı şu oluyor:
yaya yolu uzerinde kara yolu taşıtının ne işi var.
ya allah allah sanane arkadaşım istedğim yere koyarım sana mı düştü sıkıntısı?
ayrıca tırın sehir içinde sokak arasında ne işi var
öncelikle çok çok geçmiş olsun...bende bir tır filosu yöneticisi olarak ikinizide anlıyorum ama cana gelecegıne mala gelsın diyelim.ayrıca kimse ısteyerek ve kasten bunu yapacağını snamıyorum hele bu bir tır şöförüyse tekrar geçmiş olsun..bazen bu tür ihmalsizlikler oluyor..bunu bir tır şöförüne mal etmektense bence arkadaşım hani bu sokaktan gecen tır değilde bir itfaye yaptıgını düsünürsen kendi vijdanını biraz daha rahatlatmış olursunn..tekrar geçmiş olsunn..